31

Odp: skoro gry to...

założe nowy temat TUUU

bo dużo zainteresowanych tą grą ...

32

osobiście też lubię popykać w heroes 3. mam go na jednym laptopie, więc sobie gram np. w poczekalni do lekarza. niestety nie mam czasu grać online. sad

z innych gier, to u mnie absolutnym numerem jeden jest seria football manager i wszelkiego rodzaju erpegi. stare baldury, kotory itd. w nowsze gry gram na x360, obecnie w fifę 09. jak ktoś też ma konsolę, jest z Bydgoszczy lub okolic i chciałby np. wymienić się grami, to zapraszam.

http://www.lastfm.pl/user/thPL

"Z dokumentacji chemicznej Harona wynika, że Parlament Europejski w 2001 r. zakwalifikował go jako substancję bardzo toksyczną, groźną dla ludzi i środowiska." [wyborcza.pl 2008-05-20]

33

Widze ze mamy skrajnie różne pojęcie na temat starych gier:P Grał ktoś w Ultima VII? A z Herosów wole część II big_smile Że o takim disciples nie wspomne

Let the churches burn

34

Disciples, ale Bunt Elfów? Z Wachą nawalaliśmy jakiś czas w to smile

35

Wszystko co ma w nazwie Disciples kochany:D

Let the churches burn

36

ja mam disciples 2  i powrot galeana,ale mi smaka na heroes 3 zrobiliscie jaaaaaaa:) big_smile a mam tez na pendrivie   scrakowanego quake 3 i jade ostroo big_smile w quake albo inny fpp w trybie deathmeatch mozna zagrac

37

Można zawsze:
http://www.quakelive.com/
\m/ \m/ \m/

Ale ja jakoś zawsze preferowałem UT. Szczególnie pierwszy mi przypadł do gusty na infie w liceum big_smile

38

nie polecam quake live dlugo sie czeka w kolejce;/ a w UT to sie grało tez w liceum wink albo RTW : enemy terrytory

39

sie nie znacie Painkiller w multi jest de best i chuj:D Ta gra jest doskonała w kazdym aspekcie wszystko tak uroczo fruwa

Let the churches burn

40

ja teraz gram w quake 2 przez multi. Odpalam x fire i jazda;)

41

Hej! A co myślicie o Morrowind, Oblivion? Dla mnie Kvlt. Można na długie miesiące zapomiec o swojej materialnej powłoczce wink

42

acha, jest nawet jeden taki chorwacki zespół, który się inspiruje światem Morrowind. Dagoth Ur się nazywa. Zna Ktoś?

43

Morrowind to jedna z moich ulubionych gier. Świetny klimat i duży świat do zwiedzania. Można przejść grę i nie odwiedzić 99% jaskiń, kryjówek i innych badziewi smile. Oblivion już mi się tak nie podobał. Raz, że biedził trochę na moim starym sprzęcie (może głównie dlatego ;P), dwa nie miał takiego klimatu jak Morrowind (Vvardenfell było bardziej egzotyczne wink).
Jak temat zszedł na Bethesdę to jak oceniacie Fallout3? Moim zdaniem chłopaki zrąbali tongue. F1 i F2 to moje ulubione gry, a 3 była robiona dla dzieciaków z Ameryki - można pokazać rojebanie łba z shotguna (cool!), ale bez dziwek, narkotyków, przekleństw i pojebanego humoru ;P. Bez tych rzeczy to nie jest Fallout.

44

Gra ktos z was w http://www.jellybattle.com/ ?? big_smile

F3 porazka w porownaniu do F2 chociaz czasami mnei potrafi pozytywnie zaskoczyc, zwlaszcza gdy ide w lochach na sneaku a tam pulapka tongue. Gram 2 raz bo za 1 razem postac skopałem. Wiadomo brak tur ten zasrany VATS o kant dupy, tylko 20 lvl ;/ przeciwnicy hmm raz na jakis czas cos potrafia zrobic w szczegolnosci pozniej, ograniczenie do 100% umiejetnosci - watpie aby bonnusy powyzej cos dawaly. Mozliwosc robienia broni fajna rzecz ale brak mi bierzemy to, to i tamto i probujemy czy  cos wyjdzie czy nie 9 za malo recek dla mnie). Zbyt mala isloc przeciwnikow, o mizernej ubogsci ich rodzajow nie wspomne. Mapka fajnie wyglada masa lokacji i troche q, z kasa nie ma co robic w sumie, gram jak chce czyli sneak attack, ale monotonne jest zabijanie na 1 strzala czasami tylko Master mutant no i behemoth przetrwa. Dodatku nei mam wiec nie mam pojecia co tam sie kryje. Jednakze widac iz to byl czysty skok na kase, chociaz wyraznie uprzedzali ze tak bedzie wygladac no ale kazdy fan zapewne ma inne oczekiwania. Gra nei jest nie wiadomo jak do dupy ale rewelacja roku to to nei jest, ale przyjemnie sie gra tylko monotonnie. Kilka razy sie zawiodłem np. kradnac Vampire Blade, liczylem iz bedzie to cos mialo specjalnego procz nazwy - nawet nie zmienili tekstury tylko dali ta standardowa od chinskiego miecza. Ladnie czas zzera ale nic tak za bardzo nie wnosi.

45

albo gothic smile tez swietna gierka,nie zapomne jednak Baldurs gate 2 z dodatkiem,swietna fabula i klimat:)

46

dobra ja was też kocham ale gra ktoś w tedo pierdolonego WOWA czy nie:P

Let the churches burn

47

tu moj zlom nie ucisnie WOW za cholere ;/

48

Matko! nikt nie grał w najlepszą strategię świata - serię Total War?? W każdą z części młóciłem miesiącami. Teraz próbuję zdobyć działającą  Empire: Total War. W medieval grałem z pół roku.

49

Matko! nikt nie grał w najlepszą strategię świata - serię Total War?? W każdą z części młóciłem miesiącami. Teraz próbuję zdobyć działającą  Empire: Total War. W medieval grałem z pół roku.

widziałem do ściągnięcia z p2m, 10GB nikt nie nażekał że nie działa na 3 stronach podziękowań. Jak byś chciał to pisz PM

50

najlepszą to nie powiedzialbym, ale ja gralem w medieval total war ale jedynke

51

No o jedynce mówię. W tą tłukłem najdłużej...ale wtedy miałem więcej czasu. Studiowało się, to był czas na wszystko...

52

parrotlarch napisał/a:

No o jedynce mówię. W tą tłukłem najdłużej...ale wtedy miałem więcej czasu. Studiowało się, to był czas na wszystko...

a mi jedynka podczas bitew niezle przycinala big_smile

53

Mi z Total Warów najbardziej podobał się Rome. Medieval też był dobry, można grać Polską itp., ale jakoś szybciej mi się nudził. Jak chciałem dokopać szkopom i ruskim to grałem w Europa Universalis 2. Dobra gierka, szczególnie z modem AGCEEP.

54

Takze naleze do fanow tej serri. Nawet kupiłem MTW2+Dodatek (Liczylem ze bedzie lepsza od rome), sie oakzalo ze klucz uzyty ;/ Ale 2 to duze gowno, tyle bugów w single ze o matko - w multi nie mialem okazji grac. Teraz jestem na 90% Empire Total War i brak miejsca na dysku tongue tongue tongue

55

Jeszcze 2 miechy temu ostro napierdalałem w Medieval 2 - Total War, ale jedno mnie w tej grze naprawdę irytowało. W jedynce wzystkie nacje były dostępne od początku, w dwójce trzeba je odblokować poprzez całkowity podbój. A że ja gram głównie Hiszpanią to sobie sami dodajcie, jak długo zajęło mi odblokowanie Polszy ;p

<Smok>Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana".

56

A - i jeszcze bym zapomniał. Papież to w tej grze cziter jakich mało. Jego jedno słowo i wszystkie kraje na nas atakują... Jeszcze jeden dowód na to, że kościół katolicki powinni utłuc przy narodzinach...

<Smok>Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana".