Temat: Zaprosznienia na RmvBusterS od ręki

Zaprosznienia na RmvBusterS od ręki

należy przeczytać to co jest na kolorowo: Czerwono i Niebiesko (zawarta jest w tym główna myśl tematu, reszta to informacje dodatkowe.

Dla wszystkich użytkowników, którzy chociaż w nieznacznym stopniu zasłuzyli się na forum mam nagrody: zaproszenia na RmvBusterS, tylko dla zainteresowanych, ale to chyba oczywiste jak ktoś tego nie przeczyta (nie będzie zainteresowany) to nie dostanie. Myślę, że moje żądanie od osób oczekujących na zaproszenie nie są zbyt wielkie. Proszę tego nie traktować jako reklamy trackera, tylko jako formę zapłaty za wasze starania.
Na razie ten projekt resocjalizacji obejmuje tylko wąską gałęzi sieci p2p: torrent, jednak jeśli wypadnie pomyślnie to przewiduję znaczne rozszerzenie o kolejne trackery, a także przy wzroście zainteresowania mogę zaoferować podobną ofertę w tematyce p2m (np. p2mforum, ufs) czy warez (dvhk) . To zależy tylko od was, jeśli nie potrzebujecie bądź nie chcecie zaproszenia, ale jesteście zainteresowani rozszerzeniem tego programu, proszę piszcie.

Wymagania jakie należy spełnić to:

- minimum 15 postów na forum, w tym 2 w dziele download
- napisać w tym temacie, że się chce dostać zaproszenie można zastrzec gdzie mam wysłać kod zaproszenia domyślnie wysyłam na PW

Uważam, że nie są to wielkie wymagania, każdy może je bez problemu spełnić. Dla zdeterminowanych to może być nawet jeden dzień, napisanie paru postów. Serdecznie zachęcam do uczestnictwa.
Enjoy!!!
Istnieje już gro osób, które mogą otrzymać zaproszenia, więc jeśli chcą tego to niech tylko napiszą, a ja im wyślę kod zaproszenia.

Pytania? Zastrzerzenia? Pomysły? Proszę bardzo piszcie, jestem otwarty na wszystko.
Chcecie wiedzieć więcej? Umieścić wam jakiś opis tego torrenta? Napisać dokładniej jak przebiega proces ten proces? Proszę pisać, te rzeczy wydawały mi się być niepotrzebne jeśli nie będzie odpowiedniego zainteresowania.

PS Piszcie śmiało opinie jak się wam to podoba taka forma zachęty do udzielania się na forum. Mam nadzieję, że nie kłóci się to z Waszą wizją naszej społeczności, bowiem nie jest to żadna materia podstawowa czy temat przewodni. Pragnę tylko w jakiś sposób podgrzać i zacieśnić atmosferę na forum, byście drodzy siostry i bracia dzielnie uczestniczyli w życiu naszej familii. Żywię nadzieję, że w ten sposób słonie kogoś do uczestnictwa w naszym gronie, a może ktoś dla tego zaproszenia się nawet tu zarejestruje, co by mnie niezmiernie cieszyło. Liczę na to, może marne me nadzieje, ale warto próbować.
Jak powiedzie się ten projekt to dla bardziej ambitnych użytkowników przewiduję kolejne nagrody, w najbliższym czasie mogą to być zaproszenia na: BTGigs, ShareTorrents, HeavenSource, czy nawet Polishtrackera. Dlatego prosze o opinie.

2

Odp: Zaprosznienia na RmvBusterS od ręki

Witam! Spełniłem wszystkie warunki, i czekam na  Zaprosznienia na RmvBusterS, kod zaproszenia prosze wysłać na PW. Pozdro.

3

Niestety obecnie nie posiadam zaproszeń na RmvBusters. Musisz zrozumieć, ze jest dość duża rotacja, toteż szybko mi schodzą zaproszenia (mimo ze tutaj jakos nikt sie nie kwapi na nie). Teraz nie jest tak łatwo dostać zaproszenie rozdają okazyjnie lub w konkursach. Postaram sie jak najszybciej załatwić dla Ciebie zaproszenie w przeciągu tygodnia powinno mi się udać, chociaz to jest ruletka nigdy nie wiadomo.
Moge spróbować zrekompensować Ci to, dając zaproszenie na metal.iplay.ro? Jeśli tylko Ci to odpowiada? Bardziej tematyczny tracker.

PS O TO MI CHODZIŁO!! DZIĘKI ZE SKORZYSTAŁEŚ Z TEGO, ZAPRASZAM WIĘCEJ UŻYTKOWNIKÓW TO BĘDĘ PAMIĘTAŁ, BY TRZYMAĆ ZAPROSZENIA DLA NASZEJ SPOŁECZNOŚCI

4

chodzi mi tylko o zaproszenie na rmvbusters, rozumiem to że ciężko się tam dostać a dużo jest chętnych, jednak jeżeli udałoby się dla mnie załatwić zaproszenie to byłbym wdzięczny.

5

mam nadzieje, ze dostaleś kod na PW? Napisz jak sie zarejesrujesz wink

6

niestety moja skrzynka wiadomości jest pusta;( może lepiej wyślij kod na gg:10392999 lub email: endy2137@gmail.com

7

nie ma sprawy, pisze na GG, mam nadzieje, ze wtedy sie uda

8

Cos ciekawego sie tam dzieje na RmvBusterS  ????

http://img24.imageshack.us/img24/7783/biletbilet22222.jpg
!!!!!!!!!!Black metal musi mieć włochate jaja a nie symfoniczne cycki!!!!!!!!!!!!!!!!

9

Witam, czy ma ktos zaproszenie na rmvbusters??? Bardzo prosze o kod zaproszenia na pzbros7@gmail.com

pozdrawiam, killer