Temat: wasze twórczości

Macie swoje projekty/kapele muzyczne? to miejsce by własnie o nich pogadać,pochwalic sie nimi  itp.

2

Odp: wasze twórczości

no po The Rift, Jihad i Hurricane przyszedł czas na coś swojego. Pod koniec wakacji wypatrujcie nazwy Shroud of Turin

Let the churches burn

3

to twoje? ja mam black void(dark ambient,drone) i infernalus(nsbm,pagan black metal,raw black metal)

4

Opus Nocturne, black. Nie kojarzyć z tym Opus Nocturne z archivesów.

http://www.lastfm.pl/user/Mykhen

This is the art of schizophrenia

5

No moje. Jeszcze na pewien czas dołączyłem do takiej tczewskiej melo deathowej załogi ale to jest okazjonalne

Let the churches burn

6

Nie mój, ale imho ciekawy projekt moich dwóch znajomych : http://www.myspace.com/hordemonarch

A mój to tam taki chuj: www.myspace.com/kriegseisen

7

ten kriegseisen niezly,drugi Besatt wink

oba moje projekty sa na last fm

8

Dzięki , nagrania są z 2006 roku - dużo się zmieniło smile

Ostatnio edytowany przez Zubrov (2009-05-13 22:41:23)

9

www.last.fm/music/infernalus

10

tak znam i polecam:) zapewniam, że nie zawiedziecie się jeśli lubicie klimaty podobne do moich:)

11

na myspace Fall całkiem przyzwoite do słuchania się wydaję ;-)

12

frostuss napisał/a:

www.last.fm/music/infernalus

Zrób mi przysługę i strzel sobie w głowę...  Jak to jest Twoja definicja Black'u to życzę powodzenia...
I najpierw naucz się porządnie łapać instrument a później się bierz za zakładanie jakiegoś bandu...

Ostatnio edytowany przez Rujewit (2009-06-30 15:25:26)

13

tworze co tworze,to takie sie bawienie niz granie,sam sobie walnij w glowe

14

Bawić się można ale zabawkami w piaskownicy a Ty po prostu kaleczysz... również moje uszy.  Ja wiem, że nie od razu można zostać Malsteinem czy chociażby Hoffmanem...  Ale stary najpierw naucz się porządnie trzymać riff a później zacznij coś nagrywać...

15

taa więc kolesie z np. Beherita też kaleczą ? oni wogóle grać nie umieli,a tworzyli arcydzieło,a ktoś ci kazał słuchać to co tworze ? nie sądzę.Granie ma m.i.n sprawiać przyjemność,będę nagrywał i grał,będę robił swoje.Gitara nie jest do popisywania się,ale do tworzenia ekspresji.koniec.To co jest w linkach to narazie projekty.

16

Jak ktoś mnie zapyta, to mówię, że trochę brzdąkam, ale nie mogę się pochwalić, że "umiem grać". Jak bym grał tak jak ty, to nie przyznawałbym się, że brzdąkam. Sorry, ale przy tym Beherit to zespół wirtuozów. A swoją drogą porównywanie sie do nich jest co najmniej nieskromne. Jak udostępniasz muzykę, tak, żeby ktoś mógł się z nią zapoznać, to nie moleścij później, że ktoś to oceni. Popieram opinię kolegi Rujewita. Żenua.

Grałem kiedyś w death metalowej kapeli. Miałem 17 lat i też myślałem, że nie trzeba umieć grać, żeby zrobić coś extra. Teraz puszczam reha, żeby powspominać. W  zyciu bym go ludziom nie zapodał, a wierz mi, że poziom był o nieeebo lepszy.

17

mam to w dupie robię swoje

18

to rób i sie schowaj w czarnej jaskini. Porównania do Beherita Ci nie wybacze oni przynajmniej mieli pomysł na tą prostote...Ja też moge powiedzieć że takie Synagoga Satanae CF jest proste jak sranie bo to prawda ale to wcale nie oznacza że nagrywajac kilka riffów zbliżysz sie do tego poziomu. Jak tak dalej pójdzie ja zaczne tu wrzucać moje wokale, które nagrywam na dyktafon żeby nie zapomnieć:D A potem powiem że co z tego że Ihzahn też tak robił:P

Let the churches burn

19

dobra, uspokujcie się wink nie krytykujcie się jeśli łaska.
wiadomo, że od czegoś trzeba zacząć, niektórzy chcą się chwalić swoimi początkami, aby pokazywać progres. Inni wolą je ukrywać głęboko w szufladzie, aby nie pokazać to jakie prymitywne były ich umiejętności.
Słuchając wole usłyszeć coś przemyślanego, składnego i w przyzwoitej jakości.
Niektórzy lubią surowiznę i prymitywne dźwięki, nie nam oceniać co lepsze, gusta są różne wink

20

ja tworzę surowiznę,bo kocham surowiznę,zawsze będzie tak że więcej będzie takich co negatywnie krytykują artystę,a też znajdzie się jeden co mu się to spodoba wink po prostu zaczynam, a to projekty takie początkowe

dlatego myślę o zajęciu się swoim innym projektem- opus sathanas

21

takie tam plumkanie...moze komus sie zechce posluchac a moze nawet ocenic xD
http://w487.wrzuta.pl/audio/9HTMpEyNcFy/04

Ostatnio edytowany przez unholyradoslaw (2009-12-23 01:31:28)

22

no tylko że już usunięte neutral więc jak oceniać?

23

nie wiem jakim cudem to mozliwe, w kazdym razie teraz powinno byc git

24

jest spoko

25

dzieki za rozbudowana opinie ^^' tongue

26

Jako fan Cobalt i Dodheimsgard powiem, że cuś ciekawego może się z tego urodzić.

27

faktycznie mastering wymiata  niema co

http://img24.imageshack.us/img24/7783/biletbilet22222.jpg
!!!!!!!!!!Black metal musi mieć włochate jaja a nie symfoniczne cycki!!!!!!!!!!!!!!!!