Temat: co ten Nergal robi?

już od dłuższego czasu chodzi mi po głowie ten temat. Mam nadzieje, że zachęci do dyskusji forumowiczów.

czy ktoś rozumie, albo mi wyjaśni:
co taka osoba, już w sumie komercyjna (o ile tak można nazwać jakikolwiek zespół/osobę grająca ten rodzaj muzyki tongue), jak Nergal odpierdala?
jakieś takie podchody, chuj wie co, a wszystko po to żeby zamoczyć w takiej różowej landrynie?
i co gorsza mieć zamiar się z nią ożenić? (podobno mieli sie oświadczyć, ale może na czasie nie jestem)
gdzie taka gwiazda (z początkowych tworów) BM, taki "brudas" z taką różową dupydajką? kto o tym mógłby pomyśleć o tym nawet 2lata temu? (może rok, nie wiem ile się oni spotykają tongue)
sprzedawczyk czy to na zwiększenie popularności? (bo jak się patrzy na last.fm to co dzieciak to z behemothem w wykonawcach hmm)
czy to wpłynie na twórczość behemotha?

czekam o wasze zdania na ten temat, mam nadzieje, że zrobi się dość ostro w tym temacie big_smile

2

Odp: co ten Nergal robi?

wiesz co początkowo myslałem że sie dogadali i stwierdzili że obojgu to pomoże w karierach...ale teraz jak na to patrze to on chyba faktycznie ochujal na jej punkcie tym bardziej ze znam jego znajomych i oni to potwierdzaja:P Sam już nie wiem fakt doda dupa fajna ale żeby aż tak? Ot tajemnica wieksza niż świety grall

Let the churches burn

3

czy pomoże to im karierą?
Nergalowi, a właściwie Behemothowi to chyba pomogło, bo wiele małolatów przez te cyrki o nich usłyszało, a czy Dodzie? na pewno nie w zdobyciu długowłosych fanów, może w sławie, bo ona lubi skandale, może zapłaciła chuj wie jaką kasę Adamowi, aby taki wielki medialny show zrobić, za 1mln czy coś koło ludzie potrafiliby zrobić bardzo bardzo dużo tongue (przypominał mi sie film "13 Games", kto nie widział polecam wink by film nie stracił smaku nie opowiadam wink )

4

No na pewno publiczność Dody nie jest zachwycona, że ich miss szlaja się z takim łobuzem. Jej to średnio na dobre wyszło. Ale w ostatecznym rozrachunku skandalik jest. Myślę, że podchodzicie do tego zbyt ostro. Oni się  po prostu kooooochają.

5

wiesz...ja to mam generalnie w dupie:P Dopóki doda nie bedzie śpiewać w Behemoth to gowno mnie to obchodzi:P A znam takich co spać po nocach nie mogą szukając jakichś teorii spiskowych w tym związku:P

Let the churches burn

6

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ … l?skad=rss

7

Wydarzenie mało miejsce prawie trzy lata temu a pisiaki dopiero teraz sobie o tym przypomnieli? Jak dla mnie, to zwyczajna kiełbasa przedwyborcza i pewnie wszystko rozejdzie się po kościach.

8

Nie wiem czy wszystkim wiadomo ale Nergal zarzęczył się z Dodą i o dziwo chcą wziąść ślub kościelny tongue

http://www.lastfm.pl/user/Perkuna

Lubił czerń. Pasowała prawie do wszystkiego. A prędzej czy później pasowała już do wszystkiego bez wyjątku.
Muzyka duszy

9

jakie zło nergal w kosciele:D Przeciez jak on tam wejdzie to cala instalacja elektryczna pierdolnie:D

Let the churches burn

10

dark_forest napisał/a:

Wydarzenie mało miejsce prawie trzy lata temu a pisiaki dopiero teraz sobie o tym przypomnieli? Jak dla mnie, to zwyczajna kiełbasa przedwyborcza i pewnie wszystko rozejdzie się po kościach.

może i dobrze, że się plują, może znowu jakis przypływ kasy charytatywnej z tego wydarzenia?

szkoda gadać, Polska to jednak mentalnie jeszcze w średniowieczu, a przynajmniej tak można wnioskować po tym co się u góry dzieje
chcą sądzić jakiegoś dziadka za udział w holocauście (jakby po całym życiu mało przykrości miał)
teraz znaleźli sprawę z przed 3 lat i znając Polskę sprawa zakończy się za lat 5 i odświerzą ją za 20, szkoda się denerwować.
wątpie aby w innych kraja mieli też takie problemy (dzięki czemu inne kraje są tak bogate)

ale z tej sprawy i debila Nowaka może narodzić się problem z koncertami niby to treści "satanistycznej" (choć o to nie powinien się sapać, bo jak mu się nie podoba to nie musi przychodzić na koncert) ile to już ten tępy ch*j koncertów odwołał hmm

11

W ogóle to mi się gadać już na ten temat nie chce. Żyjemy w wolnym (demokratycznym) kraju, w konstytucji słowa nie ma o zakazie propagowania treści satanistycznych, a tu takie rzeczy... To nie jest wolny kraj, to jest pojebany kraj.

12

katoland

Let the churches burn

13

Tu nie chodzi o propagowanie treści satanistycznych, a o obrazę uczuć religijnych. Myśleli trzy lata, aż pewnego dnia doszli do wniosku, że ich urażono. To jest bardzo dojrzałe uczucie krzywdy poparte głebokim namysłem. Nie ma co bagatelizować. Nergal to zły człowiek, a PIS powinien rządzić, bo jako jadyni mają odwagę bronić nas przed złymi ludźmi.

14

ha ha ha, rzekłbym: święta prawda bracie lol

15

W każdym normalnym kraju orzeczono by przedawnienie sprawy (pomijając kazus Polańskiego - w końcu pedofilia to nie taka błahostka jak podarcie jakiejś książki) i cała afera rozeszłaby się po kościach. Ale u nas niestety nawet za 20 lat w postępowaniu lustracyjnym Adama D (bo będzie już taki zajebisty i medialny i w ogóle trendy wśród małolatów z klas 1-5 szkoły podstawowej, że wystartuje w wyborach na prezydenta) wypomną mu "Eeee.... SZATANISTO [celowy błąd] tyś kiedyś biblię naszą podarł, a że jesteśmy religią miłosierdzia do bliźnich spalimy Cię na stosie". I chuj z tego wyniknie - pisiaki wciskają kiełbasę wyborczą w tyłki moherów i tyle...

<Smok>Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana".

16

SZATYNISTO jak już...

Let the churches burn

17

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ … l?skad=rss

18

nawet w radio dziś o tym trąbili

19