Temat: Pitbull Terrorist - C.I.A. [ANTYDEPRESANT!!!]

na Pitbull Terrorist natknąłem się, jak to zwykle bywa, przez przypadek.
Cały materiał z EP'ki (White House Tapes), która wyszła pół roku przed premierą, znalazł się na LP (Contraband International Audio), wielkich zmian dostrzec nie można, ale... wróce do muzyki.

C.I.A. jak dla mnie (a przecież normalny nie jestem tongue ) to bezapelacyjnie najlepszy antydepresant z jakim się spotkałem.
Bardzo chwytliwe wszystko, od początku do końca, wszystkie instrumenty i vokal.
Trochę wszystkie utwory podobne do siebie, ale wszystkie chwyty gitarowe krótkie (jest tylko kilka solówek), trochę tak jak w grindcorowych techno powtarzające się przez całą płyte melodie tongue, perkusja wybijająca rytm w którym jak nie całe ciało, to choć nogę porwie do "tańca".
Vokal, miły dla ucha i naturalnie brzmiący growl, nie lekko zdziwiony byłem kiedy na teledysku ujrzałęm jakąś blodyne na wokalu o naturalnych dla swojej płci kształtach O_o.

to doskonały 25minutowy środek na wszelkie gorsze humory i nastroje, kiedy chce się nakręcić i coś rozpierdolić, albo wyjść do pracy czy szkoły... choć efekt może nie jest długotrwały, ale przecież nikt nie zabrania przesłuchać płyty jeszcze raz i tak wkółko do końca dnia tongue (ale w tedy to z mózgu może przestać naturalnie funkcjonować)

2

Odp: Pitbull Terrorist - C.I.A. [ANTYDEPRESANT!!!]

Z ciekawości puściłem sobie ich na yt, płytka już się "kupuje". Po przesłuchaniu paru kawałków czuje jak mnie roznosi tongue zdam dłuższą relację jak przesłucham w całości, póki co idę coś rozjebać big_smile

http://www.lastfm.pl/user/Mykhen

This is the art of schizophrenia

3

Odp: Pitbull Terrorist - C.I.A. [ANTYDEPRESANT!!!]

Jak na razie dla mnie nie do przebicia jest pod względem pozytywnej energii i damskich wokali w grindcorze ostatnia płytka Agoraphobic Nosebleed, ale Terrorystów przesłuchamy.

Edit:
Po dokładniejszym przesluchaniu chyba nie podzielam entuzjazmu. Owszem fajna jest, ale nie będę chyba zbyt często do niej wracał. Agoraphobic chyba bardziej mnie weselił.

Ostatnio edytowany przez parrotlarch (2010-05-29 21:03:32)