Temat: ale jajaaaaaaa

Patrzcie kogo Norwegia wysyła na eurowizje:D Inna sprawa ze kawałek im wyszedł total.

http://www.youtube.com/watch?v=jBPpDEqf … re=related

Let the churches burn

2

Odp: ale jajaaaaaaa

kurde, wolak ciut za glosny ledwo co slychac te gitary - ale powodzenia im nalezy zyczyc

3

Ale oni chyba odpadli w kwalifikacjach? To  było drugie albo trzecie miejsce..

http://ruun.pl/grafika/userbar-new2.png
Ad maiorem Slavorum gloriam attera omnia, quae sunt Americana.
last.fmruun's metal collection

4

Zgadza sie fałszywy alarm. Kumpel sprzedał mi złego newsa prepraszam za zmyłe:P Ale kawałek tak czy owak zajebisty:P

Let the churches burn

5

myślę, że my powinnismy wysłać Stillborn i Anima Damnata.

6

albo Mord! Bierz do buzi chuja kozła

Let the churches burn

7

Lordi, kiedyś już zrobiło wielki krok postępu dla popkultury, jednak nie ma co ukrywać, nie tworzą oni jakiejś zmyślnej muzyki. Zawsze lepsze to niż jakieś pedalskie przyśpiewki, jakie na ogół wygrywają Eurowizję.
Kraje skandynawskie widać próbują zapoczątkować nową erę, ale czy to ma sens i jakiś szczytny cel, czy raczej dąży do zagubienia tego rodzaju muzyki?

8

Ja tam nie widze w tym nic złego. Kalesony od dawna należą do moich ulubionych kapel i cieszył bym sie jakby zaszli wysoko o ile to nie spierdoli ich muzyki naturalnie

Let the churches burn

9

wiadomo, niektóre zespoły jak dostaną kasę to zaraz inaczej grają. Ale nie o to mi chodziło, chodzi o to czy nie mija się to z ideą takie występowanie na scenie typowo popkulturowej, czy nie lepiej "metal dla metali", czyli ciężkie nuty w małym gronie. Tak kameralnie jak dotychczas bywało. Oczywiście nie ma w tym nic złego, że zespoły pojawiają się na wszelakich przeglądach, dlatego że dzięki temu ten rodzaj nie zostanie zapomniany, jednak nie ma co oczekiwać zwycięstwa, od tak wybijających się gwiazd (w sumie to znane i dobre gwiazdy się w to nie bawią nie leży to na ich drodze show biznesu), dla mnie to fajnie, że oni się pojawiają, ale jakoś mi nie zależy na tym by wygrali, bo to w cele nie było by dla nich chlubą. Oczywiście zależy dla kogo, no jak wiemy taki Darkthrone wolałby przestać istnieć, niż wystąpić na takim festiwalu.

10

Wiesz co nawet jesli zmieniaja to puki jest to dobre ambitne granie to nie mam nic przeciwko. Nowy kawałek jest troche inny niż dotychczasowe ale moim zdaniem centralnie kopie dupe. Zobaczymy jaki będzie w całości kiedy wyjdzie nowy album a to już niedługo! Fenriz na eurowizji kyrie eleyson

Let the churches burn