Temat: RAGNAROK, CATAMENIA, OBTEST, NOCTEM, Pleroms Gate [Ucho 04.05.2010]
RAGNAROK
CATAMENIA
OBTEST
NOCTEM
Pleroms Gate
nie wiem skąd mają być te zespoły (z jakich krajów), ale coś mi mówi, że to abstrakcyjny skład jest do gdyńskiego ucha
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
RAGNAROK
CATAMENIA
OBTEST
NOCTEM
Pleroms Gate
nie wiem skąd mają być te zespoły (z jakich krajów), ale coś mi mówi, że to abstrakcyjny skład jest do gdyńskiego ucha
Obtest!!! o żesz qrva!
Ja bym sie tak Kochani nie napalała bo na stronie Ucha nic nie ma o tym koncercie. Ale z jednej strony to by sie na Ragnarok i Obtest pojechało. Cena za koncert też będzie fajne ![]()
ale zostaje Ragnarok jeśli to nie jest sciema to ciesze sie jak pijany marynarz
na laście napisali, że chodzi o Ragnarok z Norwegii xD (goście z Pleroms Gate tak napisali) to ciekaw jestem ceny xD
chyba usunęli Obtest i Catamenia, no huj!
na majgejs jeszcze jest skład tytułowy, więc może... może ... nie wszystko stracone ![]()
akurat Catamenii nie lubie a klimaty folkowe sa mi bardzo nie po drodze wiec płakać nie będę:P
Obtest to nie folk tylko pagan black. No, a na samego Ragnarok, to mi się dupy nie będzie chciało ruszyć - tym bardziej w środku tygodnia.
dobra dniech bedzie pagan źle sie wyrazilem ale fakt jest faktem ze jednemu do drugiego jest blisko..
No nie powiedziałabym że folk jest bliski pagan. To w takim razie po co dzielić metal na gatunki, jeśli dla Ciebie wszystko brzmi tak samo ?? Może ja super sie nie znam na odmianach metalu ale nie wrzucam wszystkiego czego nie słucham do jednego worka.
dobra dniech bedzie pagan źle sie wyrazilem ale fakt jest faktem ze jednemu do drugiego jest blisko..
no tak, metal folk i pagan metal mają z sobą wiele wspólnego (choć to nie reguła); natomiast pagan black metal z folk metalem to już niekoniecznie. Eh, te niuanse - chyba się na disco polo przerzucę - tam nie ma tylu podziałów chyba i muzyka jest prosta, łatwa i przyjemna ![]()
Ostatnio edytowany przez dark_forest (2010-03-23 23:17:28)
No bez kitu już bez przesady:P I to i to jest skoczne nie będziemy tego rozdrabniać na niewiadomo ile gatunków tylko dlatego że w jednym z nich są flety a w drugim nie:P
Perkuna słuchaj...:P
A czy ja wrzucam? Już bez przesady nie popadajmy w skrajności bo z takim podejściem to już niedlugo każda kapela będzie prezentowała INNY GATUNEK. Dla mnie takie podziały na podgatunki podgatunków podgatunków są kompletnie bez sensu. Jeśli folk i pagan metal nie są do siebie w pewnym podobne to mówcie mi Dickonson. Rozumiem, że jakiś tam ogólny podział musi być bo inaczej wszystko sie popierdoli. A Ty sie burzysz jak woda w klozecie tylko pytanie po co:P Muzyka dla mnie sie dzieli na taką jaką lubie i jakiej nie lubie. Nazywaj to pagan, folk czy necro disco czy jak chcesz mnie to nie rusza a wręcz irytuje:D.
jo, dajcie se od razu po ryju i będzie spokój ![]()
Po prostu nie rozumiem skąd takie rzuty:P Ok pomyliłem jedno z drugim co to zbrodnia jakaś:P
Ja nie rozumiem o co Ty sie teraz burzysz. Ja napisałam swoją opinię i Ty swoją. Po tym co napisałeś 24 marca nic nie napisałam więc to znaczy ze nie mam zamiaru tego komentować dalej i i bezsensownie się z Tobą klócić. Jak dla mnie możesz słuchać co chcesz. Ale po to jest forum żeby wypowiedzieć swoją opinie. Ja słysze różnice między folkiem a paganem, jeśli Ty tego nie czujesz to spoko nie mam nic to tego.
PS. Nie burze się jak woda w klozecie.
Ale takie sprawiło to wrażenie przynajmniej na mnie. Ok nie było sprawy.
A tak abstrahując weź tu człowieku zaklasyfikuj taki Nów na przykład. Pagan jest folkowe klimaty są do tego heavy metal przemieszany z black metalem i racem...bądź tu człowieku mądry:P
Ostatnio edytowany przez Morthimer (2010-04-04 16:18:34)
Posty [ 16 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników. Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.