1

Temat: Dark Funeral w Parlamencie

W dniu 12 kwietnia roku 2010, do gdańskiego Parlamentu zawita... szwedzki Dark Funeral. Na razie nie wiadomo nic na temat ceny biletów, ale rozmawiając z organizatorem (co później napisał w źródle wiedzy zwanym szałtboksem na lans.efemie) zasłyszałam, że zespół ma wziąć ze sobą jakieś 3 skandynawskie kapele na support. Cóż, brzmi kusząco, nawet bardzo kusząco.

2

Odp: Dark Funeral w Parlamencie

ide chociaz nie wiem co:)

3

nic tylko czekać i kasę zbierać, taka wizyta w 3miście  to nie codzienność, a tak naprawdę najlepsza wizyta od czasu Marduk'a (a przed Mardukiem to nie mam pojęcia od kiedy) big_smile

4

I nareszcie nie trzeba kasy ciułać na bilet pkp i w Polskę jechać, do Krakowa, czy innych Katowic, Zabrza etc ;p (nie to, żebym nie lubiła Krakowa, ale... no ;p)

5

jeśli oczywiście ich nie odwołaja:P

Let the churches burn

6

To nie Ucho, nie powinni ;p

7

to polska katoland tu wszystko jest możliwe:P

Let the churches burn

8

Ciekawa inicjatywa. Ktoś takiego pokroju i to w Gdańsku. Szkoda że w parlamencie, bo to kiepski klub pod względem nagłośnienia. Fajnie bo mam blisko, wręcz pod nosem. Zobaczymy jeszcze ten skład supportowy. No i najważniejsze ... Cena.
Ale raczej się wybiorę.

9

widze że kolejny zjazd PD mam sie szykuje smile Bedzie kolejna okazja wypicia piwka w doborowym towarzystwie big_smile

http://www.lastfm.pl/user/Perkuna

Lubił czerń. Pasowała prawie do wszystkiego. A prędzej czy później pasowała już do wszystkiego bez wyjątku.
Muzyka duszy

10

co tam supporty jak ludzie z PD beda smile

11

prawdopodobnie jako supprot Zonaria i Carach Angren

12

"karty rozdane":
wstęp:
60zł (przed) /  70zł (w dniu) neutral
chcieliśmy światowych gwiazd to mamy światowe ceny wink

13

Trzeba będzie ostro oszczędzać. Tak przypuszczałam że za tyle będą bilety, jak na Vader i Marduk było 50 zł.

http://www.lastfm.pl/user/Perkuna

Lubił czerń. Pasowała prawie do wszystkiego. A prędzej czy później pasowała już do wszystkiego bez wyjątku.
Muzyka duszy

14

bilety juz dostepne?

15

ochujeli:D:D:D Ciekawe za co tyle kasy

Let the churches burn