Temat: Najlepszy Drummer

ciekawi mnie jacy są wasi perkusyjni idole

jak dla mnie nie do wyjebania jest Flo Mounier
z Polskich powala mnie Goro (Mastabah) jebany szybki jak PPSH

2

Odp: Najlepszy Drummer

Flo jest geniuszem, koleś łączy finezję z zabójczą młócą. Na koncertach wygląda jebaka jakby się nie męczył.
Lubię Dave'a Lombardo, za własny niepowtarzalny styl. Młodsi prześcignęli go prędkościowo, ale wciąż mało kto potrafi wymyślić takie przejścia jak Lombardo. Fajnie technicznie bembni też Richard Christy, a na serio gęsto Derek Roddy.

jeśli chodzi o "prędkościowców" to podpisuję się pod Flo, do tego jeszcze Dave Suzuki i George Kollias. jednak ogólnie moim zdaniem najlepszym pałkerem jest Ed Warby - to co zrobił na płytach Gorefest czy nowszym Hail of Bullets to pierdolone mistrzostwo - i to nie tylko dlatego że ma genialną technikę, ale świetnie czuje muzykę do której przygrywa. zresztą, kto zna takie klasyki to chyba wie o czym mówię smile

4

Ten av coś mi mowi Pochlaniacz:P...Ed jak najbardziej prawdziwy oldschoolowy napierdalator. Suzuki nie ga blastów. To jest pierdolona chłosta. Dalej Trym ten facet jak pierdolnie to gacie spadaja. No a jeśli chodzi o bardziej pojebane rytmy to sorry ale nikt nikt nie podskoczy Seaowi Reinertowi.

Let the churches burn

Morthimer napisał/a:

Ten av coś mi mowi Pochlaniacz:P...Ed jak najbardziej prawdziwy oldschoolowy napierdalator. Suzuki nie ga blastów. To jest pierdolona chłosta. Dalej Trym ten facet jak pierdolnie to gacie spadaja. No a jeśli chodzi o bardziej pojebane rytmy to sorry ale nikt nikt nie podskoczy Seaowi Reinertowi.

kurde panie, wysłałem Ci wczoraj ssmana, na lansie masz wiadomość :< odbieraj no