Temat: Vader - Nowy Teledysk
http://www.youtube.com/watch?v=nL_LUbr60CA
uważam, że teledysk Behemoth'a niepodważalnie lepszy.
mi podoba się moment jak palą Petera na krzyżu
a jakie są wasze wrażenia?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://www.youtube.com/watch?v=nL_LUbr60CA
uważam, że teledysk Behemoth'a niepodważalnie lepszy.
mi podoba się moment jak palą Petera na krzyżu
a jakie są wasze wrażenia?
Czyli co? To wszystko sprawka Sejtana? Jakoś tak nie dotarł do mnie ten teledysk; tzn. nie za bardzo kumam co tak dokładnie chłopaki chcieli przekazać
Pod względem wykonania teledysk jest dobry. Zejebista charakterystyka, świetnie dobrane miejsca; legioniści też robią wrażenie. Całkiem fajny teledysk.
eee legioniści to chamy - rozje..... taką zajebistą impreze ![]()
Amatorszczyzna i słabizna. Piter ma twarz satanistycznego chomika i jakoś mnie jego aktorstwo nie przekonuje, a teledysk kiczowaty raczej. Zaraz mnie zbeszta kolega szarp...
ej tam, jednym się podoba, innym nie - jak to w życiu. Na szczęście, tym razem nie nosił na łbie jakichś badziewiackich rogów.
z jakim teledyskiem behemoth-a mam to prownać ??
Ostatnio edytowany przez daCe (2009-10-27 09:07:53)
najnowszym ![]()
Ov Fire And The Void
Teledysk behemotha zajebisty...gdyby jeszcze ie wpierdalali tych piór bo to tandeta straszna. No ale Vader od paru lat reprezentuje bardzo równy poziom...równo w dół. Pod względem wykonania teledysk zajebisty pod wzgledem treści wieś potworna. A o samym kawałku sie nie wypowiada bo mi sie nie chce. Im sie nie chciało zrobić porządnej muzyki to mi sie nie chce tego komentować.
"Ov Fire And The" Void jak zobaczyłem maskę gościa na tronie to mało ze śmiechu nie umarłem, jak bym widział magneto z x-men
"Never Say My Name" takie sobie, nie podobaja mi sie białe soczewki nie pasują tutaj i widać sztuczność.
Zaden z nich nie przypadł mi do gustu
Posty [ 9 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników. Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.