Temat: Vader - Nowy Teledysk

http://www.youtube.com/watch?v=nL_LUbr60CA

uważam, że teledysk Behemoth'a niepodważalnie lepszy.
mi podoba się moment jak palą Petera na krzyżu

a jakie są wasze wrażenia?

2

Odp: Vader - Nowy Teledysk

Czyli co? To wszystko sprawka Sejtana? Jakoś tak nie dotarł do mnie ten teledysk; tzn. nie za bardzo kumam co tak dokładnie chłopaki chcieli przekazać tongue Pod względem wykonania teledysk jest dobry. Zejebista charakterystyka, świetnie dobrane miejsca; legioniści też robią wrażenie. Całkiem fajny teledysk.

3

eee legioniści to chamy - rozje..... taką zajebistą impreze tongue

http://www.lastfm.pl/user/Perkuna

Lubił czerń. Pasowała prawie do wszystkiego. A prędzej czy później pasowała już do wszystkiego bez wyjątku.
Muzyka duszy

4

Amatorszczyzna i słabizna. Piter ma twarz satanistycznego chomika i jakoś mnie jego aktorstwo nie przekonuje, a teledysk kiczowaty raczej. Zaraz mnie zbeszta kolega szarp...

5

ej tam, jednym się podoba, innym nie - jak to w życiu. Na szczęście, tym razem nie nosił na łbie jakichś badziewiackich rogów.

6

z jakim teledyskiem behemoth-a mam to prownać ??

Ostatnio edytowany przez daCe (2009-10-27 09:07:53)

7

najnowszym tongue
Ov Fire And The Void

8

Teledysk behemotha zajebisty...gdyby jeszcze ie wpierdalali tych piór bo to tandeta straszna. No ale Vader od paru lat reprezentuje bardzo równy poziom...równo w dół. Pod względem wykonania teledysk zajebisty pod wzgledem treści wieś potworna. A o samym kawałku sie nie wypowiada bo mi sie nie chce. Im sie nie chciało zrobić porządnej muzyki to mi sie nie chce tego komentować.

Let the churches burn

9

"Ov Fire And The" Void jak zobaczyłem maskę gościa na tronie to mało ze śmiechu nie umarłem, jak bym widział magneto z x-men

"Never Say My Name" takie sobie, nie podobaja mi sie białe soczewki nie pasują tutaj i widać sztuczność.

Zaden z nich nie przypadł mi do gustu