Odp: My kobiety i rozmowy o wszystkim:)
Bo są ciekawi o czym mogą gadać kobiety na forum typowo muzycznym.
Lubił czerń. Pasowała prawie do wszystkiego. A prędzej czy później pasowała już do wszystkiego bez wyjątku.
Muzyka duszy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bo są ciekawi o czym mogą gadać kobiety na forum typowo muzycznym.
bo przyciąga to co zakazane, prawie jak toaleta
zawsze ciekawiło co tam jest czego u nas nie ma ![]()
Aj tam, w damskim nie można palić ![]()
Nie wiem czy ktos to zauważył ale impreza sie przeniosła na Hyde Park i na temat dla kobiet. Inne tamaty milczą.
Jak to w damskim nie można palić?? Ja chociaż nie lubie palić w WC ale inne dziewczyny palą.
Ostatnio edytowany przez Perkuna (2009-09-25 22:07:57)
bo przyciąga to co zakazane, prawie jak toaleta
zawsze ciekawiło co tam jest czego u nas nie ma
no własnie tam są miesiączki:D
Ostatnio edytowany przez Slavanna (2009-09-25 22:10:18)
Na Oruni w Domu Kultury przynajmniej nie można w damskim palić.
No faktycznie zapomniałam o tym.
Na Oruni w Domu Kultury przynajmniej nie można w damskim palić.
a kto tego pilnuje?:> pani woźna wpada z kijem i przegania? i to znaczy,że w męskim mozna?
no własnie tutaj sa miesiączki:D
jak o to chodzi, to nie zazdroszczę i krew nie znaczy, że Szatan. Więc temat średni na to forum ![]()
z drugiej mańki, kobieta od Szatana pochodzi...:P
a róbcie co chcecie
Nie wiem, palę tylko w damskich. W męskich za bardzo jedzie.
Dobra to faceci od kogo lub czego pochodzą ??
Do zobaczenia jutro. Dobrej nocy życzę.
Ostatnio edytowany przez Perkuna (2009-09-25 22:15:17)
od tego co na waleta między chmurkami biega całą wieczność
O qrva, to musi jakiś potwór być!
O qrva, to musi jakiś potwór być!
pewnie go osobiście nie poznasz, a nawet nie zobaczysz ![]()
ale u tego co kobiety wyrzeźbił jest ciekawiej
i jak co to wyklei nowe ![]()
w Olsztynie, ale mozna korzystać z DC ++ ale tylko na terenie miasteczka akademickiego. A tam na dobra muzyke nie można liczyć. Prędzej ściągne film niż muzykę.
ha!! mieszkało się kiedyś w akademikach w Olsztynie. Teraz kolega mieszka w akademiku i faktycznie wsio poblokowane. Spróbuj jeszcze może rapida premium (chociaż i to swojego czasu poblokowali).
Eee ja na brak muzyki nie moge narzekać. Tylko szkoda że blokują ludziom dostęp do stron gdzie można pobrać muzyke bądz coś innego.
A mam pytanie do Ciebie Parrotlarch - Bedziesz na tym koncercie 6 listopada ??
Perkuna spróbuj łączyć się przez jakieś proxy ![]()
tylko takie przez które nie będzie dużego ruchu, bo nic z niczego nie ściągniesz ![]()
Pewnie tak. Co mam piwka sie nie napić przy muzyce. Musiałby mi się wydarzyć jakiś służbowy wyjazd, żebym nie poszedł, ale na razie się nie zapowiada.
a mnie sie wydaje że najpierw to my zróbmy normalne spotkanie jakieś a nie sae kobiety/faceci
też mi sensacja
miesiączka to zwykła krew z pizdy nic więcej ;p heh, o jakim potworze mowa?:D
Ten potwór jak ktoś kiedyś powiedział (nie wiem kto) jest bardzo miłosierny, ale ludzi którzy źle i jego nie czczą stranca na wieczne potępienie w głąb czeluści, gdzie płonie ogień i czuć zapach siarki. A propo miesiączek to dla nas kobiet bardzo ważna sprawa - znałam dziewczynę co mdlała z bólu w czasie miesiączki. W faceci tego nie rozumiecie, bo was nie boli jakby tam ktoś "wnętrzności wykręcał".
też mi sensacja
którys jeszcze z panów pragnie sie podzielic z nami, swoja refleksja na temat miesiaczki? ![]()
też mi sensacja
Hmm, jakby leciała mi co miesiąc jucha z wacka, że tak powiem, to bym tej sprawy tak nie bagatelizował ![]()
frostuss napisał/a:też mi sensacja
Hmm, jakby leciała mi co miesiąc jucha z wacka, że tak powiem, to bym tej sprawy tak nie bagatelizował
Polecam "I cum blood" Cannibal Corpse w takim razie ![]()
Frostuss chciałbym z Ciebie zejść ale nie moge...Jak Ty coś pierdolniesz to normalnie ręce opadają
sprawę że tak powiem uprościłem
sprawę że tak powiem uprościłem
oj bardzo uprościłeś:>
bo do tego dochodzi ból i zjebane hormony które ciągle zmieniają mi humor jak ja tego nie znoszę najbardziej...
wiem,żadna kobieta nie lubi tego chyba,taa zbyt bardzo uprościłem
Czasem sie zastanwiam kto cierpi wówczas bardziej. Wy z bólu czy my z powodu waszych humorów:P Ale to nie istotne jakaś równowaga musi być.
Oj, czasami współczuje facetom, gdy zdarzy mi się na którymś "wyładować" bezpodstawnie ;D Ktoś jednak musi uprzykrzyć wam życie, bo nudno by było, prawda? ![]()
Posty [ 31 do 60 z 72 ]
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników. Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.