Temat: Gorgoroth

The recording of Gorgoroth's new studio album "Quantos Possunt ad Satanitatem Trahunt" is progressing according to schedule, with a tentative October 2009 release date. The album will be released by Regain Records.

w końcu coś się u nich dzieje (nawet mają zacząć koncertować), podejrzewam że dlatego że Infernus z pudła wyszedł (jeśli wierzyć temu co piszą na MA tongue )

2

Odp: Gorgoroth

tak po prawdzie to mam to w dupie:P Jakoś nigdy ich nie lubiłem za bardzo...

Let the churches burn

3

Ostatni album był zajebisty, bez dwóch zdań. big_smile

http://www.lastfm.pl/user/thPL

"Z dokumentacji chemicznej Harona wynika, że Parlament Europejski w 2001 r. zakwalifikował go jako substancję bardzo toksyczną, groźną dla ludzi i środowiska." [wyborcza.pl 2008-05-20]

4

Under the sign of hell i Destroyer to jedne z moich albumów, mam nadzieję, że to będzie kolejny dobry krążek na ich koncie.

5

21 października trafi do sprzedaży dziewiąta płyta długogrająca norweskiego Gorgoroth. W przeważającej części autorem nagrań, które wypełnią owe wydawnictwo jest Infernus, jedyny stały muzyk składu ostatnio walczący na drodze sądowej z dezerterującymi Gaahlem i King Ov Hellem o prawa do zarządzania grupą jak i jej nazwą. Nowy album "Quantos Possunt Ad Satanitatem Trahunt" powstawał w sztokholmskim studiu Cutting Room, jego producentami są wspomniany wcześniej Infernus oraz Tomas Asklund szlifujący wcześniej brzmienie krążków takich bandów jak Dark Funeral, Infernal, Dissection czy Necromicon.
Prócz Infernusa w sesji nagraniowej udział wzięło czterech muzyków mających wcześniej okazję współpracować z Gorgorothem. Miejsce wokalisty po Gaahlu zajął Thomas "Pest" Kronenes pełniący już tę rolę w latach 1995-1997 oraz w 2008 roku, gitarzysta Tormentor, basista Frank Watkins oraz Tomas Asklund, zasiadający za perkusją.

Tracklista:

01. Introibo ad Alatare Satanas
02. Aneuthanasia
03. Building a Man
04. Prayer
05. Rebirth
06. Cleansing Fire
07. New Breed
08. Human Sacrifice
09. Satan-Prometheus

6

http://www.metal-archives.com/images/2/4/6/8/246804.jpg
okładencja wink

tak jakoś zauważam,że te nowe albumy sławnych norwegów sa coraz bardziej "prymitywne"